Menu
Kindercoach Heemskerk
Kindercoach Heemskerk, Kindercoach Beverwijk, Kindercoach onzekerheid, zelfvertrouwen, piekeren

de kindercoach

 

Frances Baltus

 

Hoi! Mijn naam is Frances (’90), en ik woon samen met mijn man, kinderen Noa (’17) & Ezra (’20) en hond in het gezellige Heemskerk!

 

Het werken met kinderen vind ik ontzettend inspirerend en is iets waar ik erg veel plezier uit haal. Na ruim 10 jaar werken in de kinderopvangsector maakte ik de overstap naar onderwijsassistent op een basisschool. Heerlijk vind ik het om mij onder te dompelen in de leefwereld van kinderen.

 

Ik ben ontzettend leergierig en een ondernemend persoon. Na het volgen van verschillende opleidingen kwam alles voor mij samen en ben ik mijn eigen coaching praktijk in Heemskerk gestart: Kindercoach & Co. Trots mag ik mijzelf een gecertificeerd kindercoach noemen!

 

Ik werk o.a. rondom thema’s als (faal)angst, onzekerheid, piekeren, pestgedrag en weerbaarheid. Dit alles doe ik vanuit een groeimindset. De focus ligt op het vergroten van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van een positief zelfbeeld.

 

Ik ga oplossingsgericht te werk en sta niet te lang stil bij het ‘probleem’ maar kijk vooral naar de mogelijkheden en kwaliteiten die verborgen liggen in het kind. Tijdens een coaching sessie werk ik met verschillende methodes, maak ik o.a. gebruik van creatieve activiteiten, manifesteren, spelvormen, gesprekken, beweging- en ontspanningsoefeningen waarbij het kind op een speelse manier kan oefenen met zijn eigen kwaliteiten! Ik ben o.a.: ik ben 9 specialist en Rots- en Water trainer.

 

Je kunt bij mij terecht voor 1-op-1 coachingstrajecten maar ook ben ik inzetbaar als zzp'er in het basisonderwijs.

 

Ben je benieuwd of ik iets voor jullie kan betekenen? Vul dan hier het contactformulier in en ik bel je terug voor een gratis kennismakingsgesprek!

 

Likes

 

suppen

reizen

fotograferen

spelletjes

groene thee

tijdschriften

het strand

 

 

Dislikes

 

mensen die elkaar niet hun in waarde laten

dat alles verpakt zit in plastic

koriander

negativiteit

INSTAGRAM

 

@kindercoachenco

 

Een reden om mij te volgen? Op IG deel ik leerzame tips, een kijkje achter de schermen en inspirerende quotes! Dit alles doe ik rondom de thema's waar ik mee werk: (faal)angst, piekeren, leren omgaan met pestgedrag, onzekerheid en het ontwikkelen van een groeimindset!

#kindercoach