Menu

Muziek waar je blij van wordt!

In deze blog deel ik een playlist van Feel Good music, muziek waar je blij van wordt! Ze hebben allemaal verborgen boodschappen die alles te maken hebben met een groeimindset, positieve gedachten en assertiviteit!

  • Kelly Clarkson – Broken & Beautiful
  • Katy Perry – Firework
  • Paul Sinha feat. Kraantje Pappie
  • Snelle feat. Ronnie Flex – In De Schuur
  • Nas – I Can
  • Kleuren van de wind – Pocahontas (favorietje!)
  • Kinderen voor Kinderen – Worden wat je wil
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

INSTAGRAM

 

@kindercoachenco

 

Een reden om mij te volgen? Op IG deel ik leerzame tips, informatieve weetjes, een kijkje achter de schermen en inspirerende quotes! Dit alles doe ik rondom het thema waar ik mee werk: (faal)angst, boosheid, piekeren, leren omgaan met pestgedrag en onzekerheid

#kindercoach