Menu

De cirkel van invloed

Stop met je afvragen wat anderen van je vinden βœ‹πŸ» πŸ›‘Β 

Vind je dat nou lastig, kijk dan eens naar deze cirkel van invloed. Een hele handige tool gemaakt door Platform mindset die jou laat inzien waar je wel of geen invloed op hebt.

Zo heb je geen invloed op:
πŸ‘ŽπŸ» wat iemand van je denktΒ 
πŸ‘ŽπŸ» wat een ander zegtΒ 
πŸ‘ŽπŸ» de mening van een ander

Maar zo heb je wel invloed op:
πŸ‘πŸ» jouw gedrag
πŸ‘πŸ» jouw mening
πŸ‘πŸ» hoe je voor jezelf zorgt
πŸ‘πŸ» hoe je je laat rakenΒ 
πŸ‘πŸ» wat je zegtΒ 

Een andere tip: vraag jezelf af wiens mening jij belangrijk vind? Dat hoeven helemaal niet zoveel mensen te zijn. Bijvoorbeeld je ouders, je beste vriend(in), of je oudere broer. Vraag jezelf dan af; doet de rest er dan toe wat ze tegen/over je zeggen?Β 

Voorbeeld: Als jij een nieuwe shirt aan hebt, die je gisteren samen met je beste vriend(in) hebt gekocht en die jij helemaal te gek vind, vind je het dat moeilijk als iemand op school tegen je zegt dat je een lelijk shirt aan hebt? Is zijn mening echt belangrijk en laat je je daardoor raken? Handig om voor jezelf een lijstje te maken door wiens mening jij je wel of niet laat raken πŸ’‘πŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈπŸ™…πŸ½β€β™‚οΈ

kindercoach heemskerk onzekerheid, piekeren, faalangst, weerbaarheid, zelverzekerdheid, groeimindset
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

INSTAGRAM

Β 

@kindercoachenco

Β 

Een reden om mij te volgen? Op IG deel ik leerzame tips, informatieve weetjes, een kijkje achter de schermen en inspirerende quotes! Dit alles doe ik rondom het thema waar ik mee werk: (faal)angst, boosheid, piekeren, leren omgaan met pestgedrag en onzekerheid

#kindercoach