Menu

Workshop dankbaarheid & wensen

Er staat voor dit jaar nog één laatste workshop op de planning. Zaterdag 17 december is de workshop dankbaarheid & wensen. Helemaal in gezellige kerstsfeer 🎄✨

Tijdens deze workshop richten we ons op gevoelens, dankbaarheid en wensen. Helemaal in de sfeer van kerst. Het wordt een creatieve workshop en we maken o.a kerstknutsels met daarop een mooie boodschap of gedachten voor jezelf of iemand anders. 

Leeftijd: 6-12 jaar
Een workshop kost €15 per kind. Dit is inclusief materialen, drinken en iets lekkers.
Locatie: Titus Brandsmastraat 3 in Heemskerk, gezellig bij mij aan de keukentafel!

Wil jouw kind erbij zijn? Stuur mij een appje naar 06 34 18 33 16 of stuur een berichtje via het contactformulier.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

INSTAGRAM

 

@kindercoachenco

 

Een reden om mij te volgen? Op IG deel ik leerzame tips, informatieve weetjes, een kijkje achter de schermen en inspirerende quotes! Dit alles doe ik rondom het thema waar ik mee werk: (faal)angst, boosheid, piekeren, leren omgaan met pestgedrag en onzekerheid

#kindercoach