Menu

Kindermeditaties op YouTube

Vanaf vandaag zijn er begeleide kindermeditaties te vinden op mijn YouTube kanaal!

Zelf vind ik mediteren ontzettend fijn. Als ontspanningsmomentje, om even op te laden, maar ook wanneer ik ergens tegenop zie en even een boost in mijn zelfvertrouwen nodig heb. Ik vind het opvallend dat er al zoveel meditaties voor volwassenen zijn, maar nog zo weinig meditaties voor kinderen. Daarom heb ik besloten daar verandering in te brengen. En mij in 2023 onder andere te focussen op het publiceren van verschillende soorten kindermediaties.

Meditaties voor meer zelfvertrouwen, meditaties voor vergeving, meditaties voor het los laten van negatieve gedachten, etc.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op mijn YouTube kanaal!

Deze kindermeditatie gaat over jezelf leren afsluiten voor de negatieve energieën van anderen. Aan de hand van een regenboog visualisatie leer jij hoe je alleen de fijne gevoelens toe kan laten.
Mediteren voor kinderen: Deze kindermeditatie gaat over een magische plek, een plek waar alleen jij kan komen. Op deze plek ben je vrij om te fantaseren over al je wensen en dromen.
Deze kindermeditatie helpt jou bij het loslaten van spanning en onrust in je lijf. Aan de hand van deze meditatie leer ik jou hoe een juiste lichaamshouding helpt bij het loslaten van spanning.

Dit is een fijne meditatie wanneer er binnenkort iets gaat gebeuren wat jij als spannend kan ervaren, zoals; het geven van een spreekbeurt, voor het eerst naar een nieuwe sportclub of wanneer er bijvoorbeeld een toets of examen op de planning staat.

INSTAGRAM

 

@kindercoachenco

 

Een reden om mij te volgen? Op IG deel ik leerzame tips, informatieve weetjes, een kijkje achter de schermen en inspirerende quotes! Dit alles doe ik rondom het thema waar ik mee werk: (faal)angst, boosheid, piekeren, leren omgaan met pestgedrag en onzekerheid

#kindercoach