Menu

Positieve mindset posters voor kinderen

Wist je dat positieve gedachten een belangrijke rol spelen in het welzijn van kinderen? Als een kind opgroeit in een omgeving vol met positieve energie, kan dat helpen bij het omgaan met stressvolle situaties, spanning en mentale veranderingen zoals de puberteit. 

Wanneer kinderen leren om vanuit een groeimindset te denken zullen ze meer zelfvertrouwen hebben, gemotiveerder zijn maar bovenal positiever in het leven staan. 

Daarom heb ik de positieve mindset posters ontworpen! 

Deze kleurrijke posters zijn gebaseerd op principes van positieve psychologie en bevatten inspirerende quotes en uitspraken die een tienerkamer niet alleen gezelliger, maar bovenal motiverend maakt! 

Het is heel normaal dat kinderen rondom hun puberteit onzekerder worden, het gevoel hebben niet goed genoeg te zijn of niet goed weten wat ze in het leven willen. De positieve mindset posters kunnen helpen om hun denkpatronen te veranderen naar een positieve mindset.

Dus mocht je op zoek zijn naar een manier om jouw kind te helpen zijn of haar mindset te verbeteren, overweeg dan het ophangen van de positieve mindset posters. Je zult zien dat de resultaten de investering waard zijn!

Bekijk de posters hier in de webshop. De posters zijn een digitaal PDF bestand in high definition kwaliteit 500 (dpi, pixels per inch). Dit zorgt ervoor dat je de poster een hoge kwaliteit bedrukking krijgt.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

INSTAGRAM

 

@kindercoachenco

 

Een reden om mij te volgen? Op IG deel ik leerzame tips, informatieve weetjes, een kijkje achter de schermen en inspirerende quotes! Dit alles doe ik rondom het thema waar ik mee werk: (faal)angst, boosheid, piekeren, leren omgaan met pestgedrag en onzekerheid

#kindercoach