Menu

Kindermeditatie – affirmaties voor een positief zelfbeeld

Deze kindermeditatie helpt jouw kind bij het vergroten van zijn of haar zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. Dit doen we door gebruik te maken van affirmaties, dat zijn zinnen die je tegen jezelf kunt zeggen om jezelf te motiveren en kracht te geven.

Deze meditatie is eenvoudig en praktisch. We beginnen met een korte ademhalingsoefening waarna ik 10 affirmaties 1 voor 1 zal voorlezen. Herhaal de zinnen 2x na mij, dit kan hardop of in je hoofd.

Bekijk deze en andere meditaties op het YouTube kanaal van Kindercoach&Co of klik op de video hieronder!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

INSTAGRAM

 

@kindercoachenco

 

Een reden om mij te volgen? Op IG deel ik leerzame tips, informatieve weetjes, een kijkje achter de schermen en inspirerende quotes! Dit alles doe ik rondom het thema waar ik mee werk: (faal)angst, boosheid, piekeren, leren omgaan met pestgedrag en onzekerheid

#kindercoach