Menu

Gratis E-book ”Help je kind om te gaan met onzekerheid, faalangst en piekeren: praktische tips voor ouders”

Als ouder wil je niets liever dan dat je kind gelukkig is en goed in zijn of haar vel zit. Helaas hebben veel kinderen te maken met gevoelens van onzekerheid, faalangst en/of piekeren. Dit kan invloed hebben op hun prestaties op school, hun sociale leven en hun algehele welzijn.

Gelukkig zijn er als ouder manieren om je kind te helpen omgaan met deze gevoelens. In dit ebook bespreken we wat onzekerheid, faalangst en piekeren zijn en hoe ze kunnen ontstaan. Daarnaast geef ik praktische tips en strategieën die je als ouder kunt toepassen om je kind te ondersteunen.

Ik ben Frances Baltus, kinder- en tienercoach en oprichter van Kindercoach&Co.

Ik hoop je met dit ebook te inspireren en voldoende handvaten te geven zodat jouw kind weer positief en zelfverzekerd door het leven kan!

Download het E-book nu GRATIS in de webshop van Kindercoach&Co

Ben je enthousiast? Spread the word! Ik hoor graag welke tips jullie hebben geholpen. Stuur mij een mailtje naar info@kindercoachenco.nl of stuur mij een bericht op Instagram. Zo bereiken we samen nog meer kinderen die deze tips zo erg kunnen gebruiken.

Veel leesplezier

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

INSTAGRAM

 

@kindercoachenco

 

Een reden om mij te volgen? Op IG deel ik leerzame tips, informatieve weetjes, een kijkje achter de schermen en inspirerende quotes! Dit alles doe ik rondom het thema waar ik mee werk: (faal)angst, boosheid, piekeren, leren omgaan met pestgedrag en onzekerheid

#kindercoach