Menu

Kindermeditatie – leer zelfverzekerd te zijn in nieuwe situaties

Deze #kindermeditatie helpt jou bij het vergroten van je zelfvertrouwen zodat jij zelfverzekerd kunt zijn in nieuwe situaties. Dit doen we door gebruik te maken van visualiseren en een affirmatie. Een affirmatie is een zin die je tegen jezelf kunt zeggen om jezelf te motiveren en kracht te geven. Deze meditatie is eenvoudig en praktisch. Ontdek je innerlijke kracht en straal zelfvertrouwen uit, zelfs in onbekende situaties!

Op het YouTube kanaal van Kindercoach&Co staan nog veel meer kindermeditaties. Je vind er onder andere ook:

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

INSTAGRAM

 

@kindercoachenco

 

Een reden om mij te volgen? Op IG deel ik leerzame tips, informatieve weetjes, een kijkje achter de schermen en inspirerende quotes! Dit alles doe ik rondom het thema waar ik mee werk: (faal)angst, boosheid, piekeren, leren omgaan met pestgedrag en onzekerheid

#kindercoach