Menu
Kindercoach Heemskerk

e-mail consult

Online coachen, kan dat?

Jazeker!

Bij Kindercoach&Co kun je nu ook terecht voor een laagdrempelig e-mail consult. Dit consult is bedoel voor kinderen tussen de 6-15 jaar. De vragen hebben betrekking tot de volgende thema’s: onzekerheid, piekeren, faalangst, weinig zelfvertrouwen, pesten- of gepest worden, onbegrepen voelen of struwelen met puberteit

Hoe het werkt: 

  1. Stuur een mail naar info@kindercoachenco.nl met als onderwerp ‘emailconsult’ en vertel in het kort wie je bent; naam, leeftijd en wat je coachvraag is (max. 2 vragen). 
  2. Je ontvangt van mij een e-mail terug met een korte vragenlijst die jou kan helpen om je coachvraag te concretiseren. 
  3. Wanneer ik de vragenlijst retour heb ontvangen stuur ik de factuur en een betaalverzoek.
  4. Vanaf het moment dat aan het betaalverzoek is voldaan stuur ik je binnen 2 dagen een mailtje terug met antwoord op jouw vraag/vragen.
online kinder coaching, online tienercoaching, email consult coach vraag, faalangst, piekeren, onzekerheid, puberteit, kindercoach Heemskerk, kindercoach beverwijk

Zo simpel is het! 

  • Ideaal voor kinderen- en tieners die niet in de buurt wonen van Heemskerk.
  • Laagdrempelig en een fijn alternatief voor ouders met weinig budget
  • persoonsgebonden en antwoord binnen twee dagen!

klik rechtsboven in de menubalk op ‘contact’ om jouw e-mail consult aan te vragen :).

INSTAGRAM

 

@kindercoachenco

 

Een reden om mij te volgen? Op IG deel ik leerzame tips, informatieve weetjes, een kijkje achter de schermen en inspirerende quotes! Dit alles doe ik rondom de thema's waar ik mee werk: (faal)angst, boosheid, piekeren, leren omgaan met pestgedrag en onzekerheid.

#kindercoach