Menu
Kindercoach Heemskerk

Workshops bij Kindercoach&Co

Met trots kan ik vertellen dat er nu ook workshops voor kinderen zijn bij Kindercoach&Co!

De workshops zijn voor kinderen van 7 – 12 jaar staan allemaal in het teken van een positief zelfbeeld & groeimindset. Iedere workshop heeft zijn eigen thema.

De agenda voor 2023 verschijnt binnenkort!

WORKSHOP: dankbaarheid & wensen. Gezellig in kerstsfeer!  

Tijdens deze workshop richten we ons op gevoelens, dankbaarheid en wensen. Helemaal in de sfeer van kerst! Het wordt een creatieve workshop en we maken o.a. kerstknutsels met daarop mooie boodschappen of gedachten voor jezelf of iemand anders

Zaterdag 17-12-2022 
Leeftijd: 7 – 12 jaar 10.00 – 12.00 uur

Een workshop kost €15 per kind. Dit is inclusief materialen, drinken en iets lekkers. Wil je erbij zijn? Alleen of samen met een vriendje of vriendinnetje? Stuur een berichtje naar info@kindercoachenco.nl, meld je (kind) aan via het contactformulier of bel naar 06 34 18 33 16.

De workshops zullen gezellig bij mij thuis aan de keukentafel plaatsvinden. Het adres is Titus Brandsmastraat 3 in Heemskerk

INSTAGRAM

 

@kindercoachenco

 

Een reden om mij te volgen? Op IG deel ik leerzame tips, informatieve weetjes, een kijkje achter de schermen en inspirerende quotes! Dit alles doe ik rondom de thema's waar ik mee werk: (faal)angst, boosheid, piekeren, leren omgaan met pestgedrag en onzekerheid.

#kindercoach